De sympathieke arts

Categorie:


De Sympathieke Arts
Let op: dit is een online training!
Verleidinstechnieken die wetenschappelijk bewezen zijn én toepasbaar zijn in de praktijk. Ik snap niet wat hij zegt? Hoezo is het niet verstandig? Ze kan dat wel zo makkelijk zeggen, voor mij is het niet zo simpel. Jij bent dagelijks bezig met zware thema’s. En je ziet soms dat een kleine verandering heel veel grote gevolgen kan hebben voor je patiënt. En toch…. Toch doen mensen niet wat nodig is. Herken je jouw advies veel eerder wordt overgenomen door een patient dan het advies van een andere arts? Of ben jij juist diegene die denkt waarom luisteren ze niet? Geen ander werkgebied is zo gebaat bij verleiding als de Zorg. 

Wil je ontdekken: 
  • Waarom verpleegkundigen geneigd zijn een stap harder te lopen voor je collega dan voor jou?
  • Waarom patienten merkvast zijn op het gebied van medicijnen?
  • Hoe je met een kleine aanpassing in je woorden en handelen grote impact kan hebben met je adviezen? 
Als arts komt je dagelijks voor situaties te staan waarbij je een ander wil beinvloeden. Of dat nu gaat om je collega arts, de verpleegkunidge of iemand in een Multodisciplinair team. Patienten probeer je te verleiden tot ander gedrag of een andere manier van doen. Ben je benieuwd wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je gevraagde en ongevraagde adviezen worden overgenomen? Of dat nu thuis of op het werk is? Schrijf je dan nu in voor de workshop De Sympathieke Arts!

Tijdens onze workshop: 
  • Maak je kennis zes bewezen verleidingstechnieken uit de sociale psychologie;
  • Lach je om deze bewezen principes; 
  • Leer je op welke psychologische knop je moet drukken om een automatische en positieve respons te krijgen;
  • Ontdek je speels hoe sympathiek jij bent en hoe jij je likeabilty kunt verhogen;

€ 549

WP data:

De sympathieke arts

De sympathieke arts

Deze training zal digitaal plaatsvinden. Geschikt voor iedereen die werkzaam is binnen de gezondheidszorg en wil werken aan zijn/haar likeability.

Deze training zal digitaal plaatsvinden. Geschikt voor iedereen die werkzaam is binnen de gezondheidszorg en wil werken aan zijn/haar likeability.

PlusPortID: 91731

PlusPortDashboardUrl: https://CorparisCampus.plusportdashboard.com/?calendarCatagoryId=1272&calendarPakketId=14387