Summer College Tour


Wat:
Een drietal online College tours in de zomermaanden waarin hoofdrolspeler Bert Moormann samen met een gast in gesprek gaat onder leiding van Marija Bjelobrk van trainingsbureau Opstaan en Opvallen over onderwerpen die passen bij de thema’s over verschil maken en jouw invloed.

Waarom:
We zijn allemaal  sinds Corona in een soort van overleefstand gegaan dat geldt voor zowel werk als privé, maar ook in de verhouding werkgever – werknemer. In onze sectoren heeft dat veel gedaan met de professionals en de organisaties. Hoog tijd om eens met zijn allen weer uit deze stand te  komen en met een frisse blik naar de nabije toekomst te kijken. Waar weer tijd is voor nieuwe inzichten. Bert Moormann Auteur van het Werkboek van Bert en directeur van Domesta staat bekend om het out of the box denken op allerlei gebieden én als werkgever. Hij neemt ons deze zomer drie keer mee, steeds met een andere gast en met een ander thema. De gastspreker heeft zijn eigen kijk,  ervaringen en overtuigingen in dit thema. Ze worden stevig aan de tand gevoeld door Marija Bjelobrk. Ook de deelnemers worden uitgedaagd om bijzondere vragen te stellen en het krijgt daardoor ook een dynamisch karakter. Na deze sessie is een ieder verrast over de opgedane inzichten en kan vol enthousiasme deze direct in de praktijk toepassen.
 
Voor wie:
Werknemers en werkgevers in de sectoren Wonen en Zorg. Vooral voor diegene die toe is aan verandering en een boost kan gebruiken. 

Programma:

Pre-summer: Thema Ondernemer in loondienst  
Gastspreker Roeli Mossel vanuit NNCZ bekend van het concept horeca in de zorg.  
Donderdag 1 juli 19.30– 20.30/21.00 uur

Mid summer:  Thema Voorbereiden op het werken na Corona
Gastspreker Margot van Hoijdonck MSc een Vitaloog, Psycholoog en adviseur voor meer vitaliteit op de werkvloer.
Aan welke ontwikkeling kan jij werken nu er weer ruimte is? Ga jij voor vitaliteit of juist voor verbreding van kennis of persoonlijke ontwikkeling. Welke goede dingen uit Corona houd je vast en welke winst is er geboekt en wat kan gelukkig weer anders.  
Donderdag 26 augustus 19.30 – 20.30/21.00 uur

After summer: Thema Praktische wijsheid, vakmanschap of professional doet er weer toe. 
Succes verhaal van William. William is gastspreker. Heeft een zwervend bestaan geleid en kon op geen enkele mogelijke manier aan een huis komen door bureaucratie werd dit in stand gehouden. Hoe een simpele en out of the box oplossing het wel mogelijk heeft gemaakt, hierover neemt William ons mee. 
Dinsdag 21 september 19.30 – 20.30/21.00 uur

€ 0

WP data:

Summer College Tour

Summer College Tour

Vooral voor diegene die toe is aan verandering en een boost kan gebruiken!

Vooral voor diegene die toe is aan verandering en een boost kan gebruiken!

PlusPortID: 105075

PlusPortDashboardUrl: https://CorparisCampus.plusportdashboard.com/?calendarCatagoryId=1270&calendarPakketId=15172