De bom ontploft

Voor iedereen die de talenten van zichzelf en zijn collega’s wil ontdekken in crisissituaties. Uitstekend geschikt voor gamers!

Communiceren in Crisissituaties. Het brengt altijd het mooiste in mensen naar boven! En hoe vaak heb je een crisissituatie in je werk? Of je nu in de zorg, bij een corporatie of een Gemeente werkt. Tijdens je loopbaan maak je momenten mee waarbij je handelen neerkomt op een beslissend ogenblik. Handelen tijdens een Crisissituatie levert nieuwe uitdagingen. Want wat je zegt in dat ogenblik kan vergaande gevolgen hebben. In jouw loopbaan, in het leven van je bewoner, burger of patiënt. Maar hoe oefen je dat? Het nabootsen va een brand in een gebouw? Dat soort momenten zijn niet helemaal na te bootsen. Toch? Toch heeft een crisis iets speciaal. Onder de grootste uitdagingen worden vaak verborgen talenten zichtbaar. Je vermogen om uitdagingen te managen neemt namelijk toe bij de juiste vorm van stress. En die stress nabootsen. Dat kan tegenwoordig op een speelse manier! Game je met ons mee?

Heb jij zin in een speelse uitdaging? Wil jij ontdekken hoe je presenteert onder stress? Hoe je onvoorbereid situaties wel of niet kunt managen? Heb je ook wel eens zin in een avond waarbij je kwaliteiten zichtbaar worden zonder dat je zware gesprekken oefent. Dan ben je bij deze VR experience aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Samen met je mededeelnemers word je blootgesteld aan een reeks van uitdagingen. En jouw doel? In deze VR Game moet je voorkomen dat de Bom ontploft! Je zet namelijk een bril en stapt alleen een onbekend gebouw in. Daar ligt een bom. Eentje die moet ontmanteld moet worden. Dat kun je niet alleen. De oplossingen om die bom te ontmantelen zijn alleen zichtbaar voor de andere teamleden. Dus wat doe je? Hoe handel je? Wat zeg je? Wat vraag je? Wie neemt de leiding?

Wil je ontdekken hoe je presteert in onverwachte situaties? Heb je zin in een vernieuwende ervaring waarin VR, Gamen en communiceren samen komen? Schrijf je dan nu in voor deze unieke ervaring!

Let op: dit is een online training!

1 avond
Financieel

€ 450,00

Anderen bekeken ook