Met lef aan tafel

Deze training zal digitaal plaatsvinden. Geschikt voor iedere professional die met zelfvertrouwen gesprekken aan wil gaan en in onderhandelingssituaties een win-win resultaat te behalen én tevens de relatie goed te houden.

Let op: dit is een online training!

De Basis van het Win-Win Onderhandelen
Herken je dat? Je zit tot over je oren in het werk en nu vraagt je opdrachtgever om er nóg meer taken bij te gaan doen. Of: je gaat een belangrijke presentatie houden en bent tot in de puntjes voorbereid. Maar zodra je de vergadering binnenstapt word je zenuwachtig en denk je: hoe krijg ik ze in hemelsnaam mee?
Beide zijn situaties waarin je op een overtuigende manier in staat moet zijn om je doel te behalen en tegelijkertijd de relatie met je opdrachtgevers goed te houden. Best lastig vinden wij!

Tijdens de Workshop 
Of het nu gaat om samenwerken met collega’s, opdrachtgevers of zelfs bewoners. Onderhandelen doe je vaker dan je denkt. In de Workshop met Lef aan Tafel nemen we je mee naar je eigen praktijk en geven we je in een interactieve sessie direct toepasbare tips. Wedden dat jij de volgende keer een gesprek met je opdrachtgever anders aanpakt én zelf steviger aan tafel zit? Of dat je een gesprek met een bewoner anders aanpakt? In plaats van het overtuigen van anderen van jouw belang leer je kijken naar het belang van je gesprekspartner. 

1 avond
Financieel

€ 350,00

Anderen bekeken ook