Vitaal leiderschap voor bestuurders

Tijdens deze 1-daagse training krijgen bestuurders een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de highlights van het programma “Vitaal leiderschap”.

Tijdens deze 1-daagse training krijgen bestuurders een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de highlights van het programma “Vitaal leiderschap”. Uiteraard zijn bestuurders ook daarna van harte welkom om (samen met hun team leidinggevenden) deel te nemen aan het volledige 5-daagse programma om te komen tot een echte vitale beweging in de breedste zin van het woord.

De training is gebaseerd op een beproefd model om met vitaliteit aan de slag te gaan in organisaties, namelijk ‘Het Huis van Werkvermogen’. Dit huis toont hoe werkgevers en werknemers samen kunnen werken aan het behouden en verbeteren van het totale werkvermogen en bestaat uit 4 pijlers: gezondheid, talentontwikkeling, normen & waarden en werk- en leiderschap.

Het succes van vitale organisaties hangt voor een belangrijk deel af van de mate waarin het management erin slaagt medewerkers het gevoel te geven dat ze het belangrijkste kapitaal zijn. De gemeenschappelijke verantwoordelijkheid over vitaliteit tussen werkgever en werknemer zal dan ook op een positieve en constructieve wijze bespreekbaar gemaakt moeten worden.

Tijdens de 1-daagse training komen de belangrijkste voorwaarden aan bod die cruciaal zijn voor het besturen van een vitale organisatie. Een organisatie die klaar is voor de toekomst, die wendbaar is en waar medewerkers zelf plezier hebben in het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen duurzame inzetbaarheid.

Onderwerpen:
  • TNO-scan (voorbereiding) die inzicht geeft in pijlers Huis van Werkvermogen
  • Bespreken uitkomsten TNO scan en bepalen wat dit betekent voor de visie op vitaliteit
  • Leidinggeven aan het Huis van Werkvermogen op bestuurlijke manier (gezondheid, talentontwikkeling, normen en waarden, werkomstandigheden en leiderschap)
  • Herkennen van signalen die aanduiden dat het noodzakelijk is om als organisatie aan de slag te gaan met het werkvermogen
  • Hoe motiveer je als bestuurder managers om vitaliteit op de agenda te zetten.

Deelname aan deze training levert 6 PE punten op.

Financieel

€ 995,00

100

Anderen bekeken ook